Wil jij meebouwen aan

de mooiste projecten?

Wij creëren duurzaam

en karakteristiek

vastgoed.

De 'Noorderring-familie'

Noorderring B.V. is een bouwonderneming die gespecialiseerd is in het transformeren en realiseren van studio’s en appartementen in Groningen. Ons team bestaat uit ruim 40 gedreven professionals. Om het beste resultaat te behalen werken wij nauw samen met onze vaste partners.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is onderdeel van het Noorderring team. Binnen dit team heeft iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden om te zorgen dat de (werk)voorbereiding en uitvoering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Als werkvoorbereider ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de technische voorbereiding en -ondersteuning voor en tijdens de uitvoering van de projecten.

Daarnaast verzorg je alle technische administratieve zaken voor de projecten waar jij betrokken bij bent. Jij weet de bouwprojecten dusdanig voor te bereiden dat de uitvoering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Als werkvoorbereider word je projectmatig aangestuurd door senior werkvoorbereider/calculator. Er wordt nauw samen gewerkt met uitvoerders en logistiek.

Projectleider bouw

De uitvoerder is onderdeel van het Noorderring team. Binnen dit team heeft iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden om te zorgen dat de (werk)voorbereiding en uitvoering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Als uitvoerder ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de projecten binnen de gestelde tijds- en kwaliteitsnormen. De uitvoerder wordt aangestuurd door de directie en werkt nauw samen werkvoorbereider en calculator.

Open sollicitatie

Niet de juiste opleiding of papieren? Geen enkel probleem. Calculus selecteert op basis van werkmentaliteit, karakter en gevoel. Een papiertje zegt ons niet zoveel, passie des te meer!

Calculus Groep

Noorderring is onderdeel van de Calculus Groep.

De Calculus Groep bestaat uit een team van jonge, ambitieuze en innovatieve vastgoed professionals bij wie het teamgevoel hoog in het vaandel staat.

Alle zusterbedrijven werken dagelijks nauw met elkaar samen waardoor je het hele proces van vastgoedontwikkeling, in de breedste zin van het woord, van dichtbij meekrijgt en jezelf eigen kan maken.