Wil jij meebouwen aan

de mooiste projecten?

Wij creëren duurzaam

en karakteristiek

vastgoed.

Bij Noorderring werken we volgens een eigen methode. Hierbij nemen wij de volgende pilaren altijd in acht: duurzaam, onderscheidend en betekenisvol.

Wij vinden namelijk dat iedereen een fijne, en hoogwaardige woonruimte verdiend.

Om stedelijke gebieden voor alle (potentiële) bewoners toegankelijk te houden vullen wij onze projecten duurzaam en betekenisvol in. Dit doen wij samen met onze partners.

Door een creatieve en optimale invulling van de beschikbare ruimte creëren wij markant- en hoogwaardig (binnenstedelijk) vastgoed.

bouwstenen-07-07

De Noorderring bouwstenen

Duurzaam

Op het gebied van duurzaamheid ligt onze grootste uitdaging bij de renovatie van bestaande woningen. Toch valt hier qua duurzaamheid ook veel winst te behalen. Zo wordt er zowel in het voortraject als tijdens de bouw nauw samengewerkt met een bouwkundig ingenieursbureau en/of architect alles zo energiezuinig uit te voeren. Alle projecten worden dan ook voorzien van de hedendaagse isolatie in vloeren, wanden, daken en vensters. Om zowel de bestaande bouw als nieuwbouw van een zo goed mogelijk label te voorzien worden er vaak PV systemen weggelegd op de daken.

Onderscheidend

Door samen te werken met onze vaste partners creëren wij keer op keer beeldbepalende objecten, uitsluitend op A-locaties in het binnenstedelijk gebied.

Wij onderscheiden ons door ieder project met een frisse blik te benaderen en de omgeving, de kopers en de gebruikers te betrekken in de realisatie.

Want een project is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn.

Betekenisvol

“Een goed begin is het halve werk”. Voordat we beginnen aan de bouw doen we gedegen onderzoek naar de omgeving en haar wensen. Ons streven is altijd om de ontwikkeling van toevoeging te laten zijn op de omgeving.

Ook proberen we de schaarse beschikbare ruimte in de binnenstad zo optimaal mogelijk te benutten doormiddel van een hoogwaardige afwerking waarbij de eindgebruiker centraal staat.

Werken bij Noorderring

Noorderring is een onderdeel van de Calculus Groep. De Calculus Groep bestaat uit een team van jonge, ambitieuze en innovatieve vastgoed professionals bij wie het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Wil jij ons team versterken?