Boterdiep 54

In de voormalige 18e-eeuws houtstek hebben we een kantoor en 24 luxe appartementen gerealiseerd.  Doormiddel van een stalen tafelconstructie is de originele houtstek onaangetast gebleven.

Boterdiep 14

De voormalige dansschool heeft een lange geschiedenis. Oorspronkelijk is het gebouwd als kerk, een vrijstaand gebouw aan het toen nog niet gedempte Boterdiep, net buiten de stadsgrachten. Door de jaren heen heeft het gebouw onder andere dienst gedaan voor het Leger des Heils en voor de Brezan, voordat het getransformeerd werd tot een dansschool.

De Zeilen

De inmiddels vierde wijk van Meerstad genaamd “Scheepslanden – De Zeilen” biedt ruimte aan 28 bouwrijpe vrije kavels. Onze partner BURO DECIDE is verantwoordelijk voor dit unieke ontwerp. De woning is opgebouwd uit twee massa’s welke middels een, volledig in hardhout uitgevoerde, glazen doorgang met elkaar in verbinding staan.

Damsterdiep 32 - 34

In dit oude kantoorgebouw hebben wij 25 appartementen en een nieuw kantoor gerealiseerd. In het voorhuis zijn we, met een aantal aanpassingen, binnen de bestaande contouren gebleven.

Nieuwe Boteringestraat 63

Aan de gevel van dit complex aan de Nieuwe Boteringestraat is niet meer af te leiden dat het straatbeeld er tot enkele jaren geleden heel anders uit heeft gezien.

Oosterstraat 57

Dit vervallen, monumentale pand heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Voorheen werd het pand bewoond door studenten. Inmiddels zijn er vijf luxe appartementen gerealiseerd in het voorhuis.

Haddingestraat 31

In deze oude monumentale pand waar voorheen een administratief kantoor was gevestigd hebben wij zes luxe appartementen en één kantoorfunctie gerealiseerd.