Alles onder 1 dak. wel zo makkelijk!

Stucwerk

Op zoek naar een ervaren stukadoor in de omgeving van Groningen? Zoek niet verder!

Bij Noorderring kunnen wij u helpen met het stucen van muren en plafonds in verschillende ruimtes. Onze ervaren stukadoors zorgen altijd voor een keurige afwerking. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een gladde en nette afwerking van wanden en plafonds kan zijn. Wij werken op traditionele wijze en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zonder verrassingen achteraf. Onze stucadoors behandelen het stucwerk in uw woning met de grootst mogelijke zorg. Ook hanteren wij een nauwkeurige planning waardoor de werkzaamheden op het met u afgesproken tijdstip starten en binnen het afgesproken termijn worden opgeleverd.

Tegelzetten

Noorderring: al jaren gespecialiseerd in tegelwerk!

Wij kunnen alle voorkomende tegelwerken op elk gebied uitvoeren. Voor particulier of bouwbedrijf. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie, utiliteitsbouw en herstel van aardbevingsschade.

Onze focus is als eerste gericht op de wens van de klant. Wij bieden u de best mogelijke dienstverlening. Daarom hoort bij ieder project, groot of klein, advies, planning en persoonlijke begeleiding: meedenken en kennis delen. Uiteraard binnen het budget met duidelijke afspraken die we ook nakomen.

Afbouw

Noorderring is een innovatief, vakkundig en flexibel afbouwbedrijf, gevestigd in Groningen. Met onze opgebouwde vakkennis en projectervaring, zijn we dè specialist in afbouw. Met een scala aan diensten, een vakkundig team en flexibele instelling, zijn we de ideale partner voor onze opdrachtgevers.

We verzorgen projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties in samenwerking met bouwbedrijven, aannemers en architecten. Tevens werken we rechtstreeks voor zakelijke klanten of particulieren.

Bij de uitvoering van de verschillende afbouwwerkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige materialen en systemen. We hechten veel waarde aan efficiënte communicatie, goede planningen en een kwalitatieve uitvoering van onze projecten.